PROGRAM HEDEFLERİ
İKRAM HİZMETLERİ PROGRAM HEDEFLERİ
- Yiyecek içecek sektörünün ulusal ve uluslararası gereksinimlerine uygun, donanımlı, özgüvenli ve müşteri odaklı profesyoneller yetiştirmek.
- Teorik bilgi ile uygulamalı becerileri bütünleştirerek; hijyen, kaliteli servis, iletişim ve kriz yönetimi konularında yetkin bireyler kazandırmak.
- İkram hizmetlerinin tarihsel gelişimi ve güncel trendlerini takip eden, yenilikçi ve sektöre değer katan bireyler yetiştirmek.
- Sektörle iş birliği içinde yürütülen uygulamalı eğitim, staj ve etkinliklerle öğrencilerin gerçek çalışma ortamlarına uyumlarını ve mesleki gelişimlerini desteklemek.
- Güncel ve sektör odaklı bir eğitim yapısı oluşturmak amacıyla, eğitim müfredatında paydaş katılımını sağlayarak nitelikli insan gücü yetiştirmek.