×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
PROGRAM HEDEFLERİ
PROGRAM HEDEFLERİ

İKRAM HİZMETLERİ PROGRAM HEDEFLERİ

  1. Yiyecek içecek sektörünün ulusal ve uluslararası gereksinimlerine uygun, donanımlı, özgüvenli ve müşteri odaklı profesyoneller yetiştirmek.
  2. Teorik bilgi ile uygulamalı becerileri bütünleştirerek; hijyen, kaliteli servis, iletişim ve kriz yönetimi konularında yetkin bireyler kazandırmak.
  3. İkram hizmetlerinin tarihsel gelişimi ve güncel trendlerini takip eden, yenilikçi ve sektöre değer katan bireyler yetiştirmek.
  4. Sektörle iş birliği içinde yürütülen uygulamalı eğitim, staj ve etkinliklerle öğrencilerin gerçek çalışma ortamlarına uyumlarını ve mesleki gelişimlerini desteklemek.
  5. Güncel ve sektör odaklı bir eğitim yapısı oluşturmak amacıyla, eğitim müfredatında paydaş katılımını sağlayarak nitelikli insan gücü yetiştirmek.