KAYSERİ 3. GASTRONOM FESTİVALİ!
Kayseri Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Kayseri 3. Gastronomi Günleri’nde Yerini Aldı
Kayseri 3. Gastronomi Günleri kapsamında, Kayseri Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı ve İkram Hizmetleri Programı öğrencileriyle birlikte etkinlik alanında yer aldı.
Üç gün süren etkinlik boyunca öğrenciler, edindikleri teorik ve uygulamalı bilgileri sahada sergileyerek, misafirlere çeşitli gastronomik deneyimler sundular. Gösterdikleri özverili çalışmalar ve profesyonel tutumlarıyla, Kayseri’de unutulmaz bir gastronomi şöleninin yaşanmasına katkı sağladılar.
Etkinlik süresince hem Kayseri’nin yöresel lezzetleri tanıtıldı hem de bölgenin gastronomi potansiyelinin geliştirilmesine yönelik önemli paylaşımlar yapıldı.
Kayseri Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu olarak, etkinliğe katkı sunan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder; geleceğin gastronomi profesyonelleri olan öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.
Kayseri Üniversitesi
Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
04 Kasım 2025 Salı