Aşçılık Programı 2. sınıf öğrencilerimizin birinci dönem Dünya Mutfakları sınavı başarıyla tamamlandı.
Sınavda Türkiye, Rusya, Meksika, İtalya, İspanya, Fransa, Kore, İsveç ve Balkan mutfaklarından seçkin lezzetler yer aldı.
🇹🇷🇮🇹🇪🇸🇫🇷🇲🇽🇷🇺🇰🇷🇸🇪
Değerlendirici olarak;
👨🏫 Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Yılmaz DELİCE,
👨🍳 Aşçılık Programı Öğr. Gör. Tarık ERTÜRK ve Sinan KILIÇKAYA,
🍴 Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı, aynı zamanda TED Kayseri Koleji Şefi Şef Kadim BIYIK,
🏨 Radisson Blu Otel Mutfak Şefi Şef Salih ŞAHİN yer aldı.
Sınavın ardından, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Yılmaz DELİCE’ye, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı Şef Kadim BIYIK tarafından, Kayseri Gastronomi Günleri’ne vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi. 🏆👏
Ayrıca, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği’nin her zaman Aşçılık Programımıza vermiş olduğu destekten dolayı, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Yılmaz DELİCE tarafından Şef Kadim BIYIK’a teşekkür plaketi takdim edildi. 🤝✨
09 Kasım 2025 Pazar