TÜM HABERLER
17 Nisan 2024
Portekiz Lizbon'da bu sene 6. düzenlenen İnternational Conference on Global Practıce of Multıdıscıplınary Scıentıfıc Studıes'a Katılım Sağlandı
17 Nisan 2024
Kayserideki Üniversite Rektörleri Develi Seyrani Kampüsünde İftarda Buluştu
26 Mart 2024
2209-A, Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Develi Hüseyin Şahin MYO Çocuk Gelişimi ve Lojistik programlarımız başarı elde etmiştir.
22 Mart 2024
KAYÜ Develi Seyrani Yerleşkemizde "Kütüphane Buluşmaları" etkinliği gerçekleştirildi.
18 Mart 2024
18 Mart Şehitler Türkiye kupası okçuluk yarışmaların da Develi Hüseyin Şahin MYO Lojistik programı katılımlarıyla gerçekleşmiştir.
18 Mart 2024
Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programımız" TURAK " değerlendirmesi sonucu iki yıl süre ile Akredite edilmiştir.
10 Mart 2024
Develi Hüseyin Şahin Myo Aşçılık kulübü ve Halkla ilişkiler tanıtım kulübü öğrencilerimiz 8 Mart Dünya kadınlar günü kapsamında Kadın akademik, idari personelimiz ile öğrencilerimize kırmızı karanfil ve kurabiye ikramı yapıp kadınlar gününü kutladı.
10 Mart 2024
08 Mart 2024
Profesyonel Bıçak Kullanımı Eğitim Semineri Düzenlendi
07 Mart 2024
Kayü Aşçılık kulübü olarak 6.sini düzenlediğimiz Geleneksel Bardak Çorba dağıtımı gerçekleştirildi.
07 Mart 2024
Kayü Aşçılık kulübü olarak 5.sini düzenlediğimiz Geleneksel Bardak Çorba dağıtımı gerçekleştirildi.
07 Mart 2024
Develi Hüseyin Şahin Myo Bahar dönemi Akademik kurulu Rektörümüz Prof.Dr.Kurtuluş Karamustafa başkanlığında gerçekleştirildi
26 Şubat 2024
Aşçılık Programımız bugün Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri bölümü öğrencilerini misafir etti