Üniversitemiz Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programı öğrencileri, 3. Uluslararası Turizm ve lezzet Festivali kapsamında düzenlenen Üniversitelerarası Afyon Mutfağı Yarışması ve modern Türk mutfağı yarışmalarında çok sayıda derece aldı.
Lezzet Festivali kapsamında düzenlenen yarışmalarda öğrencilerimizden Ahmet Kara, Bireysel Afyon Mutfağı Ana Yemek Yarışmasında altın madalya ve kupa; İkra Akmaz, Üniversitelerarası En İyi Tatlı Kategorisinde altın madalya; Sevgi Aydoğdu ise Üniversitelerarası Bireysel Afyon Mutfağı Tatlı Yarışmasında gümüş madalya kazandı.
Yarışmalarda öğrencilerimiz takım halinde ise Üniversitelerarası Ekipler Modern Türk Mutfağı Yemek Yarışmasında gümüş madalya kazandı.
Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, lezzet festivali kapsamında düzenlenen yarışmada derece alan öğrenciler ile bu öğrencileri yetiştiren hocalarını başarıdan dolayı tebrik etti.
16 Ekim 2021 Cumartesi