Niğde’de düzenlenen 5. Gastronomi Festivali Üniversiteler Arası Yemek Yarışması’na Meslek Yüksekokulumuz damga vurdu.
Meslek Yüksekokulumuz [@kayudmyo] Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğrencilerimiz,
✅ Modern Türk Mutfağı,
✅ Sağlıklı Gıdalar ve
✅ Tatlı Tabağı
Kategorilerinde takdire şayan başarılara imza attılar! 👨🍳👩🍳
🥇
Modern Türk Mutfağı Ekip 1
• Peynir Dolgulu Pastırmalı Mantı – Munire Altuntaş
• Erik Soslu Kuzu Sırtı, Firik Pilavı ve Gilaburu Şerbeti – Melike İrem Uykusever
• Vişne Soslu Nevzine – Sümeyye Ercömert
🏆 Klasman 1.si | Altın Madalya & Kupa
🥩 Modern Türk Mutfağı Ekip 2
• Falafel – Yunus Emre Kılıçkaya
• Beğendili Bonfile Sarma – Mina Melek Yıldız
• Kaymak Dolgulu Taş Kadayıf – Emine Şevval Çetin
🏅 Klasman 4.sü
🌾 Sağlıklı Gıdalar Kategorisi 1
• Gacer Pilavlı Hünkar Gözdesi – Azra Doğanbaş
🏆 Klasman 1.si | Altın Madalya & Kupa
🐟 Sağlıklı Gıdalar Kategorisi 2
• Niğde Lahanası Eşliğinde Levrek – Emine Zehra Zerman
🥉 Klasman 3.sü
🍮 Tatlı Tabağı Kategorisi 1
• Tahinli Sufle – Büşra Hasdemir
🥈 Klasman 2.si
🍐 Tatlı Tabağı Kategorisi 2
• Topraktan Tabağa Armut Tatlısı – Döne Nur Kılıç
🏅 Klasman 4.sü
Öğrencilerimizi ve onlara her zaman mentorlükleri ile yol gösteren akademik kadromuzu tebrik ediyoruz.
19 Ekim 2025 Pazar