×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNDEN KUPALAR!

Niğde’de düzenlenen 5. Gastronomi Festivali Üniversiteler Arası Yemek Yarışması’na Meslek Yüksekokulumuz damga vurdu.

Meslek Yüksekokulumuz [@kayudmyo] Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğrencilerimiz,

✅ Modern Türk Mutfağı,

✅ Sağlıklı Gıdalar ve

✅ Tatlı Tabağı

Kategorilerinde takdire şayan başarılara imza attılar! 👨‍🍳👩‍🍳 🥇

Modern Türk Mutfağı Ekip 1

• Peynir Dolgulu Pastırmalı Mantı – Munire Altuntaş

• Erik Soslu Kuzu Sırtı, Firik Pilavı ve Gilaburu Şerbeti – Melike İrem Uykusever

• Vişne Soslu Nevzine – Sümeyye Ercömert 🏆 Klasman 1.si | Altın Madalya & Kupa 🥩 Modern Türk Mutfağı Ekip 2

• Falafel – Yunus Emre Kılıçkaya

• Beğendili Bonfile Sarma – Mina Melek Yıldız

• Kaymak Dolgulu Taş Kadayıf – Emine Şevval Çetin 🏅 Klasman 4.sü 🌾 Sağlıklı Gıdalar Kategorisi 1

• Gacer Pilavlı Hünkar Gözdesi – Azra Doğanbaş 🏆 Klasman 1.si | Altın Madalya & Kupa 🐟 Sağlıklı Gıdalar Kategorisi 2

• Niğde Lahanası Eşliğinde Levrek – Emine Zehra Zerman 🥉 Klasman 3.sü 🍮 Tatlı Tabağı Kategorisi 1

• Tahinli Sufle – Büşra Hasdemir 🥈 Klasman 2.si 🍐 Tatlı Tabağı Kategorisi 2

• Topraktan Tabağa Armut Tatlısı – Döne Nur Kılıç 🏅 Klasman 4.sü


Öğrencilerimizi ve onlara her zaman mentorlükleri ile yol gösteren akademik kadromuzu tebrik ediyoruz.


19 Ekim 2025 Pazar