×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
KAYÜ-DEVELİ MYO AŞCILIK PROĞRAMIMIZ, KAYSERI GASTRONOMİ GÜNLERİNDE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği, Kayseri Üniversitemizin Develi Seyrani Kampüsündeki Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programı öğretim üyeleri ve öğrencilerininde akademik paydaşları arasında yer aldığı 2. Kayseri Gastronomi Günleri, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde 4-10 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılıyor. Develi Hüseyin Şahin MYO Otel lokanta ikram hizmetleri bölümü Aşçılık programı öğrencileri ve Akademisyenleri de Kayseri Millet bahçesin de 2.düzenlen. Gastronomi günlerinde görev aldılar. Gastronomi günlerinde liseler ve üniversiteler arası yemek yarışmaları yanı sıra ülkemizin farklı şehirlerinden gelen şefler ile atölye sahneleri, sempozyum ve ünlü Şeflerin workshopların yapımı ve yürütülmesinde büyük bir görev üstlendiler. Ayrıca; Kayseri loknatacılar ve pastacılar odasının sponsorluğunda yapılan 1ton sucuk dönerin yapımı ve dağıtımı konusunda festivalin en büyük dinamikleri oldu. Kayseri Gastronomi Günleri etkinliklerine vermiş oldukları hizmetlerden dolayın Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılik programı öğrencilerimizi ve akademisyenlerine çok teşekkür ederiz.


08 Ekim 2024 Salı