KAYÜ-DEVELİ SEYRANİ KAMPÜSÜ Hüseyin Şahin MYO 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ve aynı zamanda 17."Mezuniyet ve Şed Bağlama Töreni gerçekleştirildi .

Develi Seyrani Kampüsü Hidayet Tutum Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kurtuluş Karamustafa, Develi Kaymakamı Yusuf Turan, Belediye Başkanı Adem Şengül Develi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Develi Hüseyin Şahin MYO Müdürü Doç. Dr. Yılmaz Delice. Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı M.Suat Köylüoğlu, Hayırsever is insani Turan Aksu ile ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı. Yapılan konuşmalarının ardından dönem birincisi konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Mezun öğrencilere Şed/kuşakları bağlandı. Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından mezuniyet töreni sona erdi.

06 Temmuz 2024 Cumartesi