KAYÜ-DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MYO AŞÇILIK PROGRAMI, Gastro Bodrum Fest 2024 Festivalinden madalyalarla döndü
Internatıonal Gastro BODRUM 24 etkinlikleri kapsamında yapılan yemek yarışmaları sonucunda Kayseri Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz toplamda 1 altın, 9 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar.
Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.
24 - 26 Mayıs 2024 tarihlerinde Bodrum İskele Meydanı’nda ve Bodrum Kalesi'nde gerçekleşen İnternational Gastro Bodrum Fest 2024 Festival boyunca 60 gastronomi ünlüsü ile üniversite öğrencileri yarıştı.
Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programı olarak Internatıonal Gastro Bodrum 24 de ilk gün düzenlenen yarışmalar sonucunda;
Üniversiteler arası Türk Mutfağı Ana yemek yarışması kategorisinde öğrencimiz Hamit Emin YILDIZ kategori birincisi olarak altın madalya, yine aynı kategoride öğrencimiz Burak Taha SARIÇAM gümüş madalya kazandı.
Internatıonal Gastro Bodrum 24 ekmek yarışması kategorisinde Gacer unu ile yapılan ekmek ile katılan ögrencimiz Metehan BOZKURT gümüş madalya kazandı.
27 Mayıs 2024 Pazartesi