2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Develi Hüseyin Şahin MYO, 2022-2023 Akademik Yılı mezunlarını verdi. Bu yıl Hüseyin Şahin MYO’da 7 programdan 300’e yakın öğrenci mezun oldu. Develi Seyrani Kampüsü Hidayet Tutum Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, Develi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Develi Hüseyin Şahin MYO Müdürü Doç. Dr. Yılmaz Delice ile ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yapılan konuşmalarda Develi Hüseyin Şahin MYO Müdürü Doç. Dr. Yılmaz Delice, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Hayırsever Suat Köylüoğlu, mezun öğrencileri kutlayarak bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Yapılan konuşmalarının ardından dönem birincisi konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi, mezun öğrencilere kuşakları bağlandı. Mezunlara mezuniyet belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından ise mezuniyet töreni sona erdi.

12 Temmuz 2023 Çarşamba