Meslek Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı tarafından 24 Ekim 2022 tarihinde Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezine teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik geziye Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Sinan KILIÇKAYA, Öğr. Gör. Tarık ERTÜRK, Öğr. Gör. Osman GÜNER ve çok sayıda öğrencimiz katılmıştır. Teknik gezide Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde üretilen ürünler, üretim aşamaları ve laboratuvar analizleri hakkında merkez müdürü Öğr. Üyesi Elif DEMİRAL, Müdür yardımcısı Öğr. Üyesi Mustafa ÇAVUŞ ve üretim şefi Ömer AVCU tarafından detaylı bilgiler edinilmiştir.
24 Ekim 2022 Pazartesi