Girişimcilik ve Hibe Programlar Konulu Konferans

Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Girişimcilik ve Hibe Programlar Konulu Konferans Düzenlendi Kariyer Planlama dersi kapsamında Kayseri Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu programlarından Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Topluluğu Öğrenci Kulübü tarafından Girişimcilik ve Kobi Danışmanı Reyhan ÖZTAŞKIN davet edilerek “Girişimcilik, Devlet Hibeleri ve Hibe Programları” konulu konferans düzenlendi. Kayseri Üniversitesi Seyrani Kampüsü bünyesinde bulunan Hidayet Tutum Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konferansta, Reyhan ÖZTAŞKIN girişimcilik ve hibe programları hakkında sunum gerçekleştirdikten sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Çağatay ENGÜR tarafından Reyhan ÖZTAŞKIN’a katılım belgesi verildikten sonra Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu okul müdürü Doç. Dr. Yılmaz DELİCE adına okul müdür yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Salih HİMMETOĞLU tarafından plaket takdimi yapıldı.

17 Kasım 2022 Perşembe