Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen ”Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerinde” üniversitemiz standı ilgi gördü. Kayseri Organize Sanayi Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen etkinlik çerçevesinde kurulan standımızı, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ve TRT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Albayrak ile çok sayıda protokol ve öğrenci ziyaret etti. Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık programımız, Bünyan MYO Sivil ve Savunma ve İtfaiyecilik programımız, İncesu Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım programımız ve Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO Geleneksel El Sanatları programımız öğretim elemanları ve öğrencilerinin de hazır bulunduğu standımızda ziyaretçilere programlarımızın tanıtımı da yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri kapsamında kurulan stantları tek tek gezdi ve stant açan kurumların çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

01 Haziran 2022 Çarşamba