×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Anadolunun Mirası Soframda

Üniversitemiz Aşçılık programi öğrencileri, 12-13 Mayıs tarihinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu '' Anadolu'nun Mirası Soframda'' isimli yemek yarışmasına katıldı. Yarışmaya ana yemek kategorisinde Develi ilçesinin yöresel yemeği olan PIRTIMPIRT yemeği ve Gacer Pilavı eşliğinde Tarhanali Kuzu Sırtı, tatlı kategorisinde ise Gacer unu ile yaptıkları Nevzine tatlısını Kuşburnu sos ile sundular. Öğrencilerimiz 25 üniversite 80 takımın katıldığı etkinlikte yöresel ürünlerimizi ve yemeklerimizi başarı ile tanıtımını gerçekleştirdi. Etkinlik dönüşü Okul müdürümüz Doç.Dr.Yılmaz DELİCE yarışmaya katılan öğrencileri tebrik etti.


17 Mayıs 2022 Salı