SEYRANİ KAMPÜSÜNDE ÇOCUK ŞENLİĞİ

Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsünde Hüseyin Şahin MYO Çocuk Gelişimi ve Aşçılık Programları öğrencilerimiz ile Anaokulu Öğrencileri birlikte çocuk şenliği düzenlediler. 27 Nisan 2022 Çarşamba günü KAYÜ Develi Seyrani Kampüsünde Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde, Kayseri Üniversitesi Aşçılık Kulübü ve Küçük Ağaç Gelişim Kulübü ile Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Şehit Jandarma er Yaşar Pusatlıoğlu Anaokulu işbirliğinde Çocuk Şenliği düzenlendi. Çocuk Şenliği Kapsamında, Anaokulu öğrencilerinin gösterileri, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin sevilen çocuk kahramanlarını canlandırmaları sonrasında Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin tasarım çalışmalarından oluşan sergi gezildi. Ana okulu öğrencilerine Aşçılık Kulübü tarafından workshop çalışması ile birlikte çeşitli ikramlar yapıldı. Daha sonra açık alanda gerçekleştirilen çocuk oyunları ile program sona erdi. Çocuk Şenliğine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ve Hüseyin Şahin MYO Çocuk Gelişimi ve Aşçılık Programları öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

28 Nisan 2022 Perşembe