2021 YILI YAZ OKULU DUYURUSU

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında diğer üniversitelerin yaz okullarından ders almak isteyen öğrencilerin ekteki formu doldurarak ilgili Bölüm Başkanlıklarına onaylatmaları gerekmektedir. Yaz okulu bitiminde Bölüm Başkanlıklarınca yapılacak olan intibak işlemleri için ÖBİSİS üzerinden intibak sekmesinin aktif hale gelebilmesi adına ilgili formların üst yazı ile Rektörlük Makamına (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) bildirilmesi gerekmektedir. İntibaklar bahse konu forma göre yapılacağından formu doldurmayıp bölüm başkanına onaya göndermeden yaz okulundan ders alan öğrencilerimizin intibak işlemi yapılmayacaktır.

**Yaz okulu sonunda diğer Üniversitelerden alınan transkriptlerin Bölüm Başkanı tarafından onaylandıktan sonra intibak işlemleri yapılacaktır. Bölüm Başkanı tarafından onaylatılmayan transkriptlere intibak işlemi yapılmayacaktır.**

Yaz Okulu Formu İçin Tıklayınız

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ