ORYANTASYON EĞİTİMİ

18 Ekim 2021 tarihinde saat 11.40’de M. Hidayet Tutum Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimimize; Müdürümüz Dr. Öğr.Üyesi Yılmaz DELİCE, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Sinan KILIÇKAYA, Yüksekokul Sekreteri Vekili Ali DURKUT, öğretim üyelerimiz ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz katıldı. Müdürümüz Dr. Öğr.Üyesi Yılmaz DELİCE, yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Üniversitemiz, Seyrani Kampüsü, Develi İlçesi ve Meslek Yüksekokulnuz hakkında bilgiler vererek, Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personelinin her daim öğrencilerimizin yanında olduğunu belirterek, öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarı dileklerinde bulundular. “Oryantasyon Eğitim Sunumu” sonrasında oryantasyon eğitimi programımız sona erdi.

21 Ekim 2021 Perşembe