KADES ve Bağımlılıkla Mücadele Eğitim’i gerçekleştirildi

Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü içerisinde yer alan Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde 10 Mayıs 2022 tarihinde Develi Hüseyin Şahin MYO bünyesinde Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde 6284 sayılı Kanun, KADES (Kadın Destek Platformu) ve Bağımlılıkla Mücadele Eğitim’i gerçekleştirildi. Eğitime çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katılım sağladı. Kayseri İl ve Develi ilçe Emniyet Müdürlüğünden programa katılan kolluk kuvvetleri tarafından çeşitli eğitimler gerçekleştirildi. Program kapsamında Komiser Yardımcısı İsmail Demirci tarafından 6284 sayılı Kanun hakkında bilgi verilirken; polis memuru İsa Özkul tarafından KADES uygulaması ayrıntılı olarak tanıtıldı ve uygulamalı olarak polis ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine ne kadar sürede ulaştıkları gösterildi. Ayrıca polis memuru Fatih Adsız tarafından Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi verildi. Eğitimin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Emniyet mensuplarına Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Sinan Kılıçkaya tarafından teşekkür belgesi takdim edildi ve program sona erdi.

17 Mayıs 2022 Salı