Konferansa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç, KAYÜ Rektörü Prof.Dr.Kurtuluş Karamustafa, Develi Kaymakamı Yusuf Turan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 26. dönem Kayseri Milletvekilimiz Sami Dedeoğlu, Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Develi İlçe Başkanı Mehmet Toker, Ak Parti Belediye Başkan adayı Adem Şengül, Rektör Yardımcısı Prof.Dr Zeki Tekin, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr Lütfullah Cebeci, Hüseyin Şahin MYO Müdürü Doç.Dr Yılmaz Delice, Seyrani Egitim Vakfı Başkanı M.Suat Köylüoğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

10 Mart 2024 Pazar